SÅDAN SPISER DU PÅ

FEMØ JAZZ FESTIVAL 2024

Åbningstider Cafeteria:

Hver morgen fra tirsdag den 30. juli til søndag den 4. august vil der være åbent for køb af morgenmad i cafeteriabygningen.

GO Event vil fra onsdag den 31. juli kl. 17.00. til søndag den 4. august kl. 13.00 dagligt være åbent:

Frokost:

kl. 10.30 – 14.00.


Aften:

kl. 17.00 – 21.00.


Nat-grill:

kl. 21.00 – 30 min. Efter musikken er stoppet.

Femø Jazz Festival 2024

Vi har været så heldige at blive inviteret til skønne Femø og servere lækker mad og søde sager, til Femø Jazz Festival.

Vi er et familiefirma, G O Event, der laver mad til forskellige arrangementer, i vores Foodtrucks eller telte. På Femø Jazz Festival vil i kunne finde os i det sorte madtelt 😊.

Vi glæder os til at servicere jer med dejlig mad m.m. og vi lover store smil, hygge og godt humør.

Vi har åbent fra onsdag kl. 17.00. og vi lukker ned søndag kl. 13.00.

Der vil dagligt være åbent:

Frokost: kl. 10.30 – 14.00.

Aften: kl. 17.00 – 21.00.

Nat-grill: kl. 21.00 – 30 min. Efter musikken er stoppet.

Der vil, hver dag, kunne købes frokost som består af en lækker Panini (3 slags) og Aftenmenu, der byder på en lækker mættende ret, hver aften. Til nat-grill kan der købes dejlige Flæskestegsburger og pølser med brød. Vi er meget optaget af at undgå madspild og det vil derfor være muligt at købe rester fra aftenmenu, med en lille twist, til frokost dagen efter. Følg med på vores menu skilte, ved det sorte madtelt 😊

Under hele vores åbningstid kan der købes Søde pandekager, varme drikke, slushice og popcorn.

Priser:

Panini: 65 kr.

Aftenmenú: 120 kr.

Flæskestegsburger: 75 kr.

Pølse (frankfurter) med 2 brød: 60 kr.

Søde Pandekager: 40 – 55 kr

Kaffe eller The: 20 kr.

Slushice: 25 kr.

Popcorn: 20 kr.

Vi glæder os til at være en del af Femø Jazz Festival.

Gert & Rikke

GO Event – Foodtruck

Femø Jazz Festival 2024

Menu


Onsdag:

Aften: Frikadeller med grøn kartoffelsalat

Falafel med grøn kartoffelsalat (vegetar)

Nat-grill: Flæskestegsburger, Pølser på Grill m. tilbehør


Torsdag:

Middag: Panini med skinke, ost og pesto, kylling med karrydressing, Bøfmozzarella, tomat og pesto (vegetar). Rester fra aftenen før, med en twist.

Aften: Pulled pork burger med coleslaw Svampe-løg burger med coleslaw (vegetar)

Nat-grill: Flæskestegsburger, Pølser på Grill m. tilbehør


Fredag:

Middag: Panini med skinke, ost og pesto, kylling med karrydressing, Bøfmozzarella, tomat og pesto (vegetar). Rester fra aftenen før, med en twist.

Aften: Chili con carne med tilbehør Chili sin carne med tilbehør (vegetar)

Nat-grill: Flæskestegsburger, Pølser på Grill m. tilbehør


Lørdag:

Middag: Panini med skinke, ost og pesto, kylling med karrydressing, Bøfmozzarella, tomat og pesto (vegetar). Rester fra aftenen før, med en twist.

Aften: Okseburger med tilbehør

Vegetarburger med tilbehør (vegetar)

Nat-grill: Flæskestegsburger, Pølser på Grill m. tilbehør

Søndag:

Middag: For at undgå madspild, laves dagens menu, ud fra hvilke madvarer der er tilbage.

Scroll to Top