Lars Dalsgaards New Orleans Band

featuring Ole “Fessor” Lindgren og Björn Ingelstam

Playing Tribute to Wilbur de Paris and his Music

Klarinettisten Lars Dalsgaard har i over 45 år spillet på den danske jazzscene, - bl.a. med Ib Lindschouw´s Jazz Band, Cardinal Jazz Band og Mike Owens Woodland Jazzband. Desuden har han optrådt som solist med forskellige orkestre. Som helt ung musiker opholdt han sig i sommeren 1974 i New Orleans og blev her

inspireret af den originale amerikanske jazzmusik.

Med sit New Orleans Band tager han afsæt i kreolernes jazzmusik og hylder Wilbur de Paris´ særlige repertoire med unikke New Orleans kompositioner og arrangementer. Den berømte amerikanske basunist Wilbur de Paris turnerede med sit herlige Dixielandorkester rundt på en række kontinenter og blev derved en fornem eksponent for den originale amerikanske jazzmusik. Hans musik er værd at lytte til!

Som gæstesolister medvirker den svenske supertrompetist Björn Ingelstam, der har skabt sig en forrygende karriere, og den navnkundige basunist Ole ”Fessor” Lindgreen der i årtier ledede orkestret ”Fessors Big City Band”. De er begge særdeles kompetente og efterspurgte jazzmusiker med en flot klang på deres instrument og en hot spillestil.

Orkestret består herudover af musikere som Lars normalt spiller med:

  • Ulrik Spang-Hanssen - piano
  • Kristian Bukh - trommer
  • Jesper Carlsen - bas
Scroll to Top