skip to Main Content
billet_lang
Dorado-Schmitt-Quintet

Vi får besøg af selveste Dorado Schmitt Quintet

I har måske spottet det i årets musikprogram, men vi er simpelthen så stolte og begejstrede over at vi i år får besøg af ingen ringere end Dorado Schmitt Quintet. De er blandt de fineste arvtagere fra Django Reinhardt, der spiller hvad vi herhjemme måske kender bedre som Gypsy Jazz. Det er helt fantastisk og I får en lille smagsprøve herVi glæder os!

Deltag i Femø Jazz Festivals brugerundersøgelse

Vi vil så gerne lære jer allesammen bedre at kende, så brug 5 minutter på at deltage i vores brugerundersøgelse.
Det gør du via linket her – og vi siger mange tak! Undersøgelsen kører indtil den 15.august.

Vores elskede Lillian Boutté

Vi har fået den triste besked, at Lillian Boutté er blevet ramt af Altheimers sygdom og er flyttet hjem til New Orleans. Lillian behøver hjælp – og som vi ved, er der ikke nogen særlig hjælp fra myndighederne i USA. Også selvom man er “Ambassador of New Orleans”. Der har været flere støttekoncerter, hvor indtægten er gået til økonomisk hjælp til Lillian. Vi vil gerne hylde Lillian for hendes mange helt uovertrufne koncerter på Femø, ikke mindst den sidste koncert i 2015, og hendes dejlige fortolkninger af musikken fra New Orleans gennem mange år. Lillian er en unik og skøn personlighed, – vi ønsker Lillian og hendes familie alt det bedste.

pr-gruppe

Femø Jazz Festivals egen (frivillige) PR-gruppe

Vi hedder Ida, Anders & Sif og I kan tro vi er stolte over at blive betroet denne fornemme opgave. Vi skal nok introducere os ordentligt ved lejlighed, men vil i første omgang blot ”varsko” jer lidt; vores eksistens kommer nemlig til at betyde lidt nye tiltag. Vi har smurt arbejdsærmerne op og planlægger at give den én over nakken, sådan at alle der kan lide jazz og søde mennesker får kendskab til Femø Jazz Festival. Det kommer til at betyde en del mere liv på Facebook, en spritny Instagramkonto, en opfriskning af hjemmesiden her, med mere. Derudover kommer vi til at rende rundt med en notesblok og et kamera på festivalen.
Har I input, ris og ros, så skal I ikke tøve med at skrive til os. Enten via siden her eller på mail: femojazzpr@gmail.com
Vi glæder os til at hilse på Jer på skønne Femø.

Ændringer i bestyrelsen

Siden sidst, er der sket ændringer i bestyrelsen: Jens Erik Kistrup er trådt ud – tak til Jens Erik for hans indsats. Lene Arevad og Christine Grube Pedersen er trådt ind. Chris i bestyrelsen betyder bedre tilknytning til øboerne. Hun vil bl.a. arbejde på at få etableret en campingplads på festivalområdet. Lene er medarbejder gennem mange år, hvor hun har organiseret musikerindkvartering i campingvogne. Lene vil fremover være koordinator for en ny PR gruppe.

Back To Top

Facebook