skip to Main Content
2200×500-2
billet_lang

I år er der ikke mindre end otte orkestre, der spiller for første gang på festivallen.

Et ungt svensk orkester, The Rhythm Baby Makers torsdag (de tyvstarter onsdag aften) og Frazzes New Orleans Stompers, søndag aften. Vi får besøg af et fransk gypsyorkester. Dorado Schmitt Quintet. Glæd jer til det verdensberømte orkester, som festivallen sensationelt har fået en aftale med.

Vi kan sige velkommen tilbage til Rad Trads fra New York, der sidst fik teltet til at swinge og gynge og til “Second Line Jazzband” fra Gøteborg, der altid leverer varen og spiller den gode jazzmusik absolut med et twist.

Tilbage efter et par års pause er “Six City Stompers”, og Chris Tanner har sammensat et spændende orkester, der hedder Prime Seven.

Den vidunderlige sangerinde Miriam Mandipira blev årest bluesnavn i 2016. Stort tillykke med udnævnelsen og velkommen til festivallen sammen med Kjeld Lauritsens trio. En anden fantastisk sangerinde Samantha-antoinette fra England optræder sammen med Hidden Agenda. Bag dette navn skjuler sig medlemmerne fra Jazz Five.

Masterclass for fjerde gang

Vi har traditionen tro besøg fra New Orleans. I år kan vi byde velkommen til trompetist Andrew Baham, der gæster Danmark for første gang. Andrew skal undervise på Masterclass og være orkesterleder i et fantastisk All Stars band.

Masterclass kører for fjerde gang, og er et tilbud til unge op til 25 år, der kan få fire dages intensiv undervisning i musikken fra New Orleans, afsluttende med en koncert søndag.
LÆS MERE HER

Back To Top

Facebook