skip to Main Content

Miriam Mandipira med Kjeld Lauritsen Trio

TORSDAG DEN 3. AUGUST /  TID: KL. 23.00  /  STED:  TELTET

En lækkerbidsken for elskere af både jazz og blues, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til swedig blues og funkmusik. Alt udført på et højt professionelt niveau og med stor spilleglæde!!

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind I de danske hjerter. Miriam Mandipira giver desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Bo Møller på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Hans bluesguitarspil lyder som om han var opvokset på Chicagos South Side, men samtidig er han en komplet jazzmusiker, der mestrer selv de mest komplicerede udfordringer. På trommer Rasmus Lund, der er det perfekte valg til bandet med sit eminente og mangesidige spil. Han har et langt CV med erfaring fra både Rock, Jazz og Blues.

Miriam Mandipira – Vokal
Kjeld Lauritsen – Hammond
Bo Møller – Guitar
Rasmus Lund – Trommer

De spiller torsdag kl. 23 i Teltet

Back To Top