skip to Main Content

KIRKEKONCERT I FEMØ KIRKE

I samarbejde med Femø Menighedsråd
LØRDAG DEN 5. AUGUST
 /  TID:
KL. 13.00  /  STED:  FEMØ KIRKE 

Six City Stompers feat. Andrew Baham & Kira Martini

Takket være samarbejdet med Femø Kirkes Menighedsråd kan vi igen i år præsentere en kirkekoncert i den meget hyggelige Femø Kirke. Det er i år lykkedes os at få Six City Stompers til at spille denne koncert sammen med vores gæstetrompetist fra New Orleans, Andrew Baham og vores egen skønne sangerinde Kira Martini. De har alle rigtig godt styr på jazz- og bluesmusikkens mange facetter. Således også Gospelmusikken.

Billetter til kirkekoncerten købes særskilt og kan købes på festivalen fra fredag den 5. august kl. 10 i sekretariatet efter “først til mølle” princippet. Pris kr. 125,- / Der er stærkt begrænset antal.

—————————————————————-

Six City Stompers er bandet der fører den traditionelle jazz op til nutiden. Anmelderne kalder stilen for “neo-new orleans”, og ud over at bruge rødderne fra New Orleans mixer de alverdens stilarter ind i musikken. De er seks unge spillemænd som siden bandets start i 2004 har høstet stor anerkendelse hos deres publikum, musiker-kollegaer og anmeldere. Vores store verdensstjerne jazzmusiker, Svend Asmussen, som vi desværre mistede i februar i år, var f.eks. ofte gæst til Six City Stompers koncerter.

Udover et væld af koncerter på klubber og festivaller i DK, har de turneret i Skandinavien, Europa og Kina. I år spiller Six City Stompers kirkekoncerten stærkt sekunderet af Andrew Baham fra New Orleans og Kira Martini. Til begge koncerter bliver orkestret suppleret med Henrik Gunde på piano. Glæd jer til en koncert hvor alt kan ske.

Andrew Baham – Trompet og vokal
Kira Martini – Vokal
Mads Mathias – Saxofon & vokal
Peter Marott – Trompet
Regin Fuhlendorff – Banjo & guitar
Kasper Tagel – Bas
Henrik Gunde – Piano
Morten Ærø – Trommer

TIRSDAG DEN 2. AUGUST / KL. 20.30 / TELTET 

Jazzkompagniet har lige fejret 30 års Jubilæum i Sct. Jørgens Jazzklub i Næstved! Og det bliver også 30. gang de – som Jazzkompagni – huserer på øen. De startede da teltet væltede i 1987!….

Læs mere her
Back To Top