skip to Main Content

FEMØ JAZZ MASTERCLASS 4.-7. august 2022

Er du 15-25 år? Så glæd dig til sommer hvor Femø Jazz Masterclass får besøg af trommelegenden Søren Frost.

Søren Frost er født 1965 og har spillet professionelt siden 1983, bl.a. med Klüvers Big band, Poul Krebs, Danser med Drenge, Sp-Just-Frost og DR Big Band siden 1988. Han har lavet clinics og workshops over det meste af verden og spillet eller indspillet med Dr. John, Mike Stern, Randy Brecker, John Scofield, Thad Jones, Diane Reeves, Robben Ford, Bob Momtzer, Ivan Lins, Richard Bona og Curtis Steigers. Få fire dages intensiv undervisning med Søren Frost og den danske trompetist Peter Marott for kun 1.500,- inkl. festival-armbånd til Femø Jazzfestival og frokost. Morgenmad+aftensmad kan tilkøbes for 400,- for alle dage.

PRAKTISK

Undervisningen: Torsdag er der undervisning 11-13, herefter en times frokostpause hvorefter vi fortsætter til kl.16. Fredag og lørdag er der undervisning fra kl. 10-12, herefter en times frokostpause, og derefter igen undervisning kl. 13-15. Søndag er der jamsession på festivalpladsen kl. 11-13, og kl. 13-14 spiller vi en afslutningskoncert på festivallens store scene.

Udstyr: Du skal selv medbringe alt udstyr (instrumenter, forstærkere, mikrofoner, kabler osv.). Der forefindes el-klaver og sanganlæg. Du er dog meget velkommen til at medbringe dit eget elklaver.

Logi: Du skal selv medbringe telt og sovepose. Inkluderet i prisen er adgang til festivalens campingområde, hvor du skal bo i ”Camp MasterClass” med de andre deltagere. Det bliver så hyggeligt.

Kost: Du kan tilkøbe morgen- og aftens-mad eksl. drikkevarer for 400,- for alle fire dage. Til frokost spiser alle deltagere samlet der hvor undervisningen foregår (inkl. i prisen). Der er også mulighed for at købe mad i festivallens kantine samt for at købe ind hos købmanden på havnen.

Transport: Tag bil eller det offentlige til Kragenæs hvor færgen til Femø sejler. En returbillet koster kr. 70,- (kr. 15,- under 16 år). Du kan godt få bil med over, men det er for det meste ikke nødvendigt, da Femø er en lille ø, hvor man kan gå til alt. Hvis du vil have bil med ombord på færgen, er det vigtigt at bestille plads i god tid på www.lollandfaergefart.dk

Festivalen: Femø Jazz Festival har eksisteret siden 1970 og har stædigt holdt fast i den ældre jazztradition. Det betyder dog ikke at den ikke har udviklet sig, for i takt med at unge bands nyfortolker traditionen har den fulgt med. Det resulterede i at den fik en andenplads i kampen om årets spillested i DK. Festivalen ønsker at gøre noget for det unge upcoming musikliv og har derfor taget initiativ til denne Masterclass. På den måde kan man udnytte de underviserkræfter der findes på øen under festivalen og få givet den musikalske stafet videre til den yngre generation.

Pris: kr. 1.500,- inkl. festivalbillet til Femø Jazz Festival, adgang til ”Camp MasterClass” på campingområdet og frokost hver dag. Morgenmad & aftensmad ekskl. drikkevarer kan tilkøbes for kr. 400,- for alle 4 dage.

Yderligere info fås hos stævneleder Peter Marott (tlf. 26170190 / masterclass@femoejazz.dk)

TILMELDING TIL MASTERCLASS 2022:

Back To Top