skip to Main Content

MASTERCLASS 2020

Femø Jazz Festival har særligt fokus på de spirende jazztalenter. Derfor afholder vi hvert år MasterClass under jazzfestivalen. Hvis du er mellem 15 og 25 år, kan du få en fantastisk oplevelse sammen med andre unge musikelskere.

splas_500h

Vi dykker ned i de musikalske rødder og kommer vidt omkring. Vi skal både spille sammen og improvisere, og vi garanterer, at vi kommer langt ind i rytmen.

New Orleans-musikken har de seneste år haft et større og større indtog blandt unge. Musikken er noget af det mest levende og energifyldte, man kan finde, og stilen er grundlaget for meget af den popmusik, vi hører i dag.

På MasterClass 2020 bliver du undervist af superdygtige musikere fra USA og Danmark.

Det bliver fire energiske dage, hvor du i den grad vil få luftet dit instrument og få spillet sammen med både holdkammerater og undervisere.

Igen er det Peter Marott, som udover at være instruktør, er tovholder. Årets gæsteinstruktør afslører vi tættere på festivalen.

Når der ikke er undervisning, har du fri adgang til Femø Jazz Festival, hvor du kan høre en masse fantastiske koncerter. Det hele afsluttes med en koncert om søndagen hvor vi spiller på festivalens hovedscene.

Pris 1.500,- inkl armbånd til Femø Jazz Festival

Yderligere info:
Stævneleder Peter Marott – telefon 2617 0190
Mail: masterclass@femoejazz.dk

TILMELDING TIL MASTERCLASS 2020:

Undervisningen: Der er 3 hold, som skiftevis får besøg af de tre instruktører.

Torsdag er der undervisning 11-13, herefter en times frokostpause hvorefter vi fortsætter til kl.16. Fredag og lørdag er der undervisning fra kl. 10-12, herefter en times frokostpause, og derefter igen undervisning kl. 13-15. Søndag er der jamsession på festivalpladsen kl. 11-13, og kl. 17-18 spiller vi en afslutningskoncert på festivallens store scene.

Udstyr: Du skal selv medbringe alt udstyr (instrumenter, forstærkere, mikrofoner, kabler osv.). Der forefindes el-klaver og sanganlæg. Du er dog meget velkommen til at medbringe dit eget elklaver.

Logi: Du skal selv medbringe telt og sovepose. Inkluderet i prisen er adgang til festivalens campingområde, hvor du skal bo i ”Camp MasterClass” med de andre deltagere. Det bliver så hyggeligt.

Kost: Du kan tilkøbe morgen- og aftens-mad eksl. drikkevarer for 500,- for alle fire dage. Til frokost spiser alle deltagere samlet der hvor undervisningen foregår (inkl. i prisen). Der er også mulighed for at købe mad i festivallens kantine samt for at købe ind hos købmanden på havnen.

Transport: Tag bil eller det offentlige til Kragenæs hvor færgen til Femø sejler. En returbillet koster kr. 70,- (kr. 15,- under 16 år). Du kan godt få bil med over, men det er for det meste ikke nødvendigt, da Femø er en lille ø, hvor man kan gå til alt. Hvis du vil have bil med ombord på færgen, er det vigtigt at bestille plads i god tid på www.lollandfaergefart.dk

Festivalen: Femø Jazz Festival har eksisteret siden 1970 og har stædigt holdt fast i den ældre jazztradition. Det betyder dog ikke at den ikke har udviklet sig, for i takt med at unge bands nyfortolker traditionen har den fulgt med. Det resulterede i at den fik en andenplads i kampen om årets spillested i DK. Festivalen ønsker at gøre noget for det unge upcoming musikliv og har derfor taget initiativ til denne Masterclass. På den måde kan man udnytte de underviserkræfter der findes på øen under festivalen og få givet den musikalske stafet videre til den yngre generation.

Pris: kr. 1.500,- inkl. festivalbillet til Femø Jazz Festival, adgang til ”Camp MasterClass” på campingområdet og frokost hver dag. Morgenmad & aftensmad ekskl. drikkevarer kan tilkøbes for kr. 500,- for alle 4 dage.

Yderligere info fås hos stævneleder Peter Marott (tlf. 26170190 / masterclass@femoejazz.dk)

Back To Top