skip to Main Content

FEMØ JAZZ MASTERCLASS

Er du 15-25 år og et spirende musiktalent? Så er Femø Jazz Masterclass en unik mulighed for dig

Få fire dages intensiv undervisning med to dygtige jazzmusikere for kun 1.500,- inkl. festival-armbånd til Femø Jazzfestival og frokost. Morgenmad+aftensmad kan tilkøbes for 400,- for alle dage.

PRAKTISK

Undervisningen: Torsdag er der undervisning kl 11-16 inklusiv en times frokost.  Fredag og lørdag er der undervisning fra kl. 10-15 inklusiv en times frokost Søndag er der jamsession på festivalpladsen kl. 11-13, og kl. 13-14 spiller vi en afslutningskoncert på festivallens store scene.

Udstyr: Du skal selv medbringe alt udstyr (instrumenter, forstærkere, mikrofoner, kabler osv.). Der forefindes el-klaver og sanganlæg. Du er dog meget velkommen til at medbringe dit eget elklaver.

Logi: Du skal selv medbringe telt og sovepose. Inkluderet i prisen er adgang til festivalens campingområde, hvor du skal bo i ”Camp MasterClass” med de andre deltagere. Det bliver så hyggeligt.

Kost: Du kan tilkøbe morgen- og aftens-mad eksl. drikkevarer for 400,- for alle fire dage. Til frokost spiser alle deltagere samlet der hvor undervisningen foregår (inkl. i prisen). Der er også mulighed for at købe mad i festivallens kantine samt for at købe ind hos købmanden på havnen.

Transport: Tag bil eller det offentlige til Kragenæs hvor færgen til Femø sejler. En returbillet koster kr. 70,- (kr. 15,- under 16 år). Du kan godt få bil med over, men det er for det meste ikke nødvendigt, da Femø er en lille ø, hvor man kan gå til alt. Hvis du vil have bil med ombord på færgen, er det vigtigt at bestille plads i god tid på www.lollandfaergefart.dk

Festivalen: Femø Jazz Festival har eksisteret siden 1970 og har stædigt holdt fast i den ældre jazztradition. Det betyder dog ikke at den ikke har udviklet sig, for i takt med at unge bands nyfortolker traditionen har den fulgt med. Det resulterede i at den fik en andenplads i kampen om årets spillested i DK. Festivalen ønsker at gøre noget for det unge upcoming musikliv og har derfor taget initiativ til denne Masterclass. På den måde kan man udnytte de underviserkræfter der findes på øen under festivalen og få givet den musikalske stafet videre til den yngre generation.

Pris: kr. 1.500,- inkl. festivalbillet til Femø Jazz Festival, adgang til ”Camp MasterClass” på campingområdet og frokost hver dag. Morgenmad & aftensmad ekskl. drikkevarer kan tilkøbes for kr. 400,- for alle 4 dage.

Yderligere info fås hos stævneleder Peter Marott (tlf. 26170190 / masterclass@femoejazz.dk)

TILMELDING TIL MASTERCLASS 2022:

Back To Top