skip to Main Content

FOR BØRN

Femø Jazz Festival har et stort fokus på Børn og Børnefamilier. Hver dag på festivalen arrangeres hyggelig børnejazz, hvor børn og barnlige sjæle kan synge, danse og hygge sammen med dygtige musikere.

splas_500h

I 2018 blev jazzteltet fyldt med sæbebobler, glade børn og god energi, da Æsken indtog scenen. I december 2017 vandt orkestret den prestigefyldte Børnejazzpris ved Danish Music Awards Jazz, der blev afholdt på Bremen Teater i København.

Yasmin Børneafro, Jeppe & Jazzhyænerne, Six City Stompers og Martini & Krokodillerne er nogle af dem der har spredt står glæde blandt de mindste jazzere. Foruden Børnejazz og den øvrige musik på festivalen, er der mange andre muligheder for børn på øen.

Campingområdet på Femø Jazz Festival ligger ned til stranden, så det er bare med at få pakket badetøjet. Strandene omkring Femø er fine naturstrande, der også er børnevenlige. Spørg en lokal eller få fat i et kort, der viser vej til de bedste strande.

Fiskestang eller fiskenet kan også medtages, hvis man vil fange fisk eller krabber.

 

I Nørreby er der et åbent værksted, hvor børn i alle aldre kan hygge sig med maling, sløjd og andet. Værkstedet hedder “Smuthullet” og her er alskens værktøj, høvlebænke, maling – og ofte er der søde voksne, der gerne hjælper med en god idé eller med at save.

Der er mulighed for at spille minigolf på festivalpladsen og på Femø Kro.

Hos Alice på havnen er bland-selv-slik. En dejlig eftermiddagstur. Havneområdet er altid fuld af liv, musik og flotte både.

Street Parade om fredagen er en parade med udklædte musikere og deltagere. En ekstrasjov koncert som slutter i Jamhaven. Se programmet for årets tema og husk udklædning.

Der opstår altid spontane aktiviteter og happenings på festivalens område, så det er aldrig kedeligt at være på Femø Jazz Festival.

Kig op i de gamle piletræer, når du går gennem Eventyrstrædet på vej til sportspladsen. Her gemmer sig mange eventyrfigurer. Hvor mange eventyr, kan du genkende?

Og husk cyklerne. Eller lej dem på havnen, der er både børnecykler og Femøcyklen, som er en flot grøn Christiania cykel med plads til et barn eller to. Det er sjovt at cykle rundt og se, hvor mange dekorerede bænke man kan finde. Der er mange snoede og bakkede stier og veje. Det er trygt at bevæge sig rundt på Femø – men husk at der kan komme en bil eller traktor.

Back To Top