skip to Main Content

ANSVAR
Camping er på eget ansvar. Festivalen påtager sig intet ansvar for tyveri og hærværk.
AFFALD
Benyt containere for at mindske brandfaren, samt sikre at telt- og campingområderne er pæne og ordentlige. Forlad ikke telt- eller campingområdet før du har ryddet op efter dig selv.
BADEMULIGHEDER
Der er opstillet en badevogn med varmt vand ved toiletterne. Desuden findes der varme bade på havnen. Stranden er en fantastisk bademulighed.
BETALINGSMIDLER
Da der ikke er nogen bank på Femø, har vi etableret Dankort-terminaler i baren og sekretariatet på Jazzpladsen. Vi veksler gerne til kontanter med Dankort, og modtager gerne betaling med andre kort som VISA, VISA Electron og Mastercard. Vi modtager også Mobile Pay.
BILER
Der er få P-pladser på camping-området, derfor henstiller vi til vore gæster at efterlade bilerne i Kragenæs, hvor der mod betaling bliver holdt opsyn med dem. Det er ikke tilladt at flytte sin bil fra campingområdet under festivalen uden særlig tilladelse.
BILLETTER
Festivalbilletter købes via femøjazz.dk eller ved bankoverførsel til Lollands Bank. Reg. nr. 6520 Konto nr. 4161784. Husk at notere navn og adresse ved indbetaling.
BILLETOMBYTNING
Den trykte billet ombyttes i sekretariatet til et adgangstegn (armbånd med påtrykt årstal) til området. Ombytningen kan ske fra tirsdag den 30. juli. Desuden er der rullende salg/ombytning på campingpladsen fra lørdag den 27. juli.
BRANDSIKKERHED OG BRANDVEJE
Brandveje skal holdes frie og ryddelige og må aldrig blokeres. Af hensyn til publikums sikkerhed må der ikke medbringes løse stole, borde, ølkasser eller lign. i musikteltet. De i forvejen opstillede stole og borde må ikke flyttes.
CYKLER
Cykler er meget velkomne og er en fantastisk måde at se hele Femø på, samt transportere sig mellem havnen og festivalområdet.
DAGLIGVARERHANDEL
Det er muligt at handle dagligvarer i Havnehøkeren, der ligger på havnen.
GRILL OG ÅBEN ILD
Det er IKKE TILLADT at have åben ild på campingområdet pga. brandfare. KULGRILL må kun benyttes på de afmærkede pladser. Gasgrill er tilladt overalt på campingpladsen.
HUSDYR
Lad kæledyrene blive hjemme – det er ikke tilladt at have husdyr med på festivalområdet – hverken med eller uden billet.
INFORMATIONEN OG HITTEGODS
Har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, så find sekretariatet. Her kan man også aflevere hittegods eller efterspørge sine forsvundne sager.
LÆGEN PÅ FEMØ
Niels Svensson tlf. 5471 5005 - er på vagt under hele festivalen.
MAD OG DRIKKE
Baren i musikteltet åbner allerede onsdag. Cafeteriet åbner onsdag aften. I musikteltet er det ikke tilladt at medbringe sin egen mad eller drikkevarer.
MOBILOPLADNING
Du har mulighed for at oplade telefoner i sekretariatet, ved toiletbygningen og bagerst i musikteltet.
NABOHJÆLP
Hold øje med din nabos telt, samt mistænkelige personer. Oplever du noget mistænkeligt, så kontakt med det samme en festivalmedarbejder eller en vagt.
OPRYDNING
Husk venligst at opfylde og tildække opgravede huller. Benyt affaldscontainerne, som er placeret på pladsen.
OVERNATNING I PERSONBILER
Det er ikke tilladt at overnatte i personbiler eller stationcars på festivalens parkeringspladser.
PAVILLON
Brug af pavillon er kun tilladt i teltområder eller som erstatning for manglende fortelt.
POSTADRESSE UNDER FESTIVALEN
Darrehøjsvej 1, Femø, 4930 Maribo Tel. 54 71 50 52 / 42 92 49 45
TELTAFSTAND
Brandmyndighederne kræver, at der skal være tre meter mellem hvert telt eller campingvogn.
UHELD & SAMARITTER
Kommer du til skade, eller bliver du dårlig, kan samaritterne hjælpe. ASF Dansk Folkehjælp etablerer nødhjælpstjeneste ved sekretariatet.
ÅBEN ILD
Det er IKKE TILLADT at have åben ild på campingområdet pga. brandfare. KULGRILL må kun benyttes på de afmærkede pladser. Gasgrill er tilladt overalt på campingpladsen.
Back To Top