skip to Main Content

Femø Jazz MasterClass praktisk info

Tilmeldingsfrist: 1. juni 2018

masterclass

Alderskrav: 15 – 25 år

Pris: 1500,- inkl. festivalbillet til Femø Jazzfestival, adgang til ”Camp MasterClass” på campingområdet og frokost hver dag. Morgenmad & aftensmad excl. drikkevarer kan tilkøbes for 500,- for alle 4 dage.

Undervisningen: Torsdag til Lørdag er der undervisning fra kl. 10-12, herefter en times frokostpause, og derefter igen undervisning kl.13-15. Søndag er der jamsession på festivalpladsen kl. 11-13, og kl. 17-18 spiller vi en afslutningskoncert.

Udstyr: Du skal selv medbringe alt udstyr (instrumenter, forstærkere, mikrofoner, kabler osv.). Der forefindes elklaverer og sanganlæg. Du er dog meget velkommen til at medbringe dit eget elklaver.

Transport: Tag bil eller det offentlige til Kragenæs hvor færgen til Femø sejler. En returbillet koster 85 kr,- (20 kr,- under 16 år). Du kan godt få din bil med over, men det er for det meste ikke nødvendigt da Femø er en lille ø, hvor man kan gå til alt. Hvis du vil have bil med ombord på færgen, så sørg for at bestille plads i god tid på www.lollandfaergefart.dk Vi anbefaler dog at biler parkeres i Kragenæs.

Logi: Du skal selv medbringe telt og sovepose. Inkluderet i prisen er adgang til festivalens campingområde hvor du skal bo i ”Camp MasterClass” med de andre deltagere. Det bliver så hyggeligt!

Kost: Hvis du har tilkøbt morgen- og aftensmad, får du udleveret madbilletter til festivalens kantine der ligger tæt på ”Camp MasterClass”. Til frokost spiser alle deltagere samlet. Der er også mulighed for at købe ind hos købmanden på havnen.

Festivalen: Femø Jazz Festival har eksisteret siden 1970 og har stædigt holdt fast i jazzens rødder. Det betyder ikke at den sidder fast i fortiden, den har nemlig stort fokus på at gøre traditionerne nutidige. Festivallen ønsker at gøre noget for det unge upcomming musikliv, og har derfor taget initiativ til denne Masterclass. På den måde kan man udnytte de underviserkræfter der findes på øen under festivallen og få givet den musikalske stafet videre.

Yderligere info kan fås hos:
Stævneleder Peter Marott
(tel. 2617 0190 / masterclass@femoejazz.dk)

Femø Jazz MasterClass er sponseret af Femø Jazz Festival.

Tilmeld dig her

Back To Top

Facebook