skip to Main Content
billet_lang
street_parade
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 13.00 / HAVNEN

Street Parade med ”Mardi Gras Indians”

Med Jazzkompagniet i spidsen, vil paraden med årets tema ”Mardi Gras Indians” via diverse vandingssteder drage mod Jamhaven med forventet ankomst kl. 14.30.

Læs mere her
jamhaven
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 13.00 / JAMSCENEN

Jamhave Scenen

Jazzkompagniet har lige fejret 30 års Jubilæum i Sct. Jørgens Jazzklub i Næstved! Og det bliver også 30. gang de – som Jazzkompagni – huserer på øen. De startede da teltet væltede i 1987!….

Læs mere her
SecondLineJazzband
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 14.30 / JAMSCENEN

Second Line Jazzband

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers…..

Læs mere her
Dorado-Schmitt-Quintet
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 16.45 / JAMSCENEN

Dorado Schmitt Quintet

Den internationale jazzlegende: Dorado Schmitt og hans søn Amati Schmitt kommer lige fra fem ugers turne i USA, hvor han bl.a. spillede en uge for fulde huse på BIRDLAND i New York…

Læs mere her
six_city_stompers_1
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 19.00 / TELTET

Six City Stompers

Six City Stompers er bandet der fører den traditionelle jazz op til nutiden. Anmelderne kalder stilen for “neo-new orleans”, og ud over at bruge rødderne fra New Orleans mixer de alverdens stilarter ind i musikken…..

Læs mere her
Chris-Tanner
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 21.00 / TELTET

Chris Tanner and his Prime Seven

Hvert år på International Unesco Jazz Day den 30. april, afholder Gladsaxe Jazzklub et særarrangement, hvor en særlig talentfuld musiker får til opgave at samle et hold af super gode musikere …..

Læs mere her
Samantha-antoinette
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 23.00 / TELTET

Samantha-antoinette & Hidden Agenda

Den engelske soul- og bluessangerinde Samantha-antoinette har slået sine musikalske pjalter sammen med Femø-darlings Jazz Five. Dette nye fællesprojekt kalder de ”Samantha-antoinette & Hidden Agenda”….

Læs mere her
The_racketeers
04_data

FREDAG DEN 4. AUGUST / KL. 01.00 / TELTET

The Racketeers Collective feat. Oscar Mukharjee

The Racketeer’s Collective er et orkester sammensat af pianisten og sangeren Christian Bundgaard, som bl.a. kendes for at have repræsenterede Danmark ved European Blues i 2016….

Læs mere her
Back To Top

Facebook