skip to Main Content
billet_lang
jazzkompagniet2
03_data

TORSDAG D. 3. AUGUST / KL. 13.000 / HAVNEN 

Jazzkompagniet

Jazzkompagniet har lige fejret 30 års Jubilæum i Sct. Jørgens Jazzklub i Næstved! Og det bliver også 30. gang de – som Jazzkompagni – huserer på øen. De startede da teltet væltede i 1987!….

Læs mere her
jamhaven
03_data

TORSDAG D. 3. AUGUSTKL. 13.00  / JAMSCENEN 

Jamhave Scenen

Består af havebaren og jamscenen – den så dagens lys i 2015 og siden har vi arbejdet på at finde det helt rigtige koncept. Meningen er en lille scene med både et tilrettelagt musikprogram og mulighed for spontanitet ….

Læs mere her
Hans-Knudsen-Jump-Band
03_data

TORSDAG D. 3. AUGUSTKL. 15.00  / JAMSCENEN 

Hans Knudsen Jump Band

Igen i år finder den officielle åbning sted torsdag kl.15 i Jamhaven. Og igen i år er det Femø Jazz Støtteforening, der sponserer åbningsorkestret, denne gang Hans Knudsen Jump Band. Et orkester ….

Læs mere her
Dorado-Schmitt-Quintet
03_data

TORSDAG D. 3. AUGUSTKL. 19.00  / TELTET

Dorado Schmitt Quintet

Den internationale jazzlegende: Dorado Schmitt og hans søn Amati Schmitt kommer lige fra fem ugers turne i USA, hvor han bl.a. spillede en uge for fulde huse på BIRDLAND i New York. Dorado Schmitt ….

Læs mere her
The-Rhythm-Baby-Makers
03_data

TORSDAG D. 3. AUGUSTKL. 21.00  / TELTET

The Rhythm Baby Makers

The Rhythm Baby Makers begyndte som en gruppe af dansere, der fandt sammen om at spille den musik, som de elskede at danse til. De spiller hot jazz og swing, som vi kender det 1920’erne til 40’erne….

Læs mere her
Miriam2
03_data

TORSDAG D. 3. AUGUST / KL. 23.00  / TELTET

Årets Bluesnavn:
Miriam Mandipira m/Kjeld Lauritsen Trio

En lækkerbidsken for elskere af både jazz og blues, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til swedig blues og funkmusik. Alt udført på et højt professionelt niveau og med stor spilleglæde!

Læs mere her
Back To Top

Facebook